CONCLUSIONS

Nosaltres hem pogut arribar a la conclusió d’aquest projecte del qual es tracte de la industrialització. Per això, hem extret la informació de la realitat mitjançant d’entrevistes a les persones més properes per saber com era abans tot realment en una vida quotidiana.

Primer de tot, vam informar-nos sobre la industrialització a partir d’una explicació bàsica que ens va fer la professora, a on vam descobrir que hem evolucionat molt des de llavors. El que ens proposava era: investigar per nosaltres mateixos ja sigui buscant per internet o fer entrevistes a familiars o amics, per tal de poder arribar a la conclusió de que si tirem enrere, el que més ha destacat i evolucionat ha sigut la tecnologia.

En segon lloc vam fer entrevistes a la nostre gent de confiança (cada membre del grup web va fer-ne mínim una entrevista a un familiar) on els preguntàvem coses sobre la seva infància i la vida que vivien abans. Hem vist que tots estan d’acord amb que hem canviat molt des de la seva època a l’actual on estem ara. Abans quan hi havia una sèrie de coses que ara no sabem ni què són. Com per exemple, la nevera de gel. La nevera de gel és una nevera que en comptes de funcionar amb electricitat va a partir de gel. Ara en canvi, va tot per electricitat, inclús tenim llum per veure bé els aliments o coses que hi han. I podem dir varies coses, com ara que les coses d’abans i les d’ara han canviat molt, com ara l’avanç tecnològic i científic, la immobiliària, els pensaments de les persones també hem vist que són molt més oberts, ja sigui perquè ara vestim com volem, actuem amb molta més llibertat i tenim dret a l’educació.

En la nostre opinió, pensem que aquest projecte ha set bastant divertit per poder veure el que tenim ara i el que hi havia abans que ja s’ha quedat enrere. Una de les conclusions que hem d’aplicar es que hem de valorar el que tenim i mantenir o guardar les coses per a un futur. Així podrem veure com evolucionem com a persones i com a societat.

Però cal remarcar que molts dels nostres avis, avies, pares o mares no haurien canviat la forma de vida de la que tenien amb la d’ara, deien que vivien més. Sense pantalles ni res que els pugui aïllar del món.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad